Hervatting badminton

Beste leden,

Na 4 maanden inactiviteit willen we met elkaar natuurlijk niets liever dan gewoon weer starten met badminton! Op dit moment is de status dat de gemeente Renkum zich richt op heropening van de sporthal Doorwerth vanaf 24 augustus. Dit zou beteken dat wij na de zomerstop volgens de reguliere planning weer kunnen starten op dinsdag 25 augustus. Vanzelfsprekend moeten we hierbij een slag om de arm houden met het oog op eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus. Als bestuur zullen wij komende weken nauw contact houden met de gemeente Renkum en de verdere ontwikkelingen communiceren met jullie.

Wij wensen iedereen in elk geval een goede zomervakantie en hopelijk tot ziens op dinsdag 25 augustus!

Vriendelijke groet,

Moniek Koning
Remco Gertsen
André Dankers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *