Badminton komende weken

Beste leden,

Zoals bekend zijn afgelopen woensdag nieuwe maatregelen ingegaan i.v.m. corona.  Concreet houdt dit voor onze vereniging in dat er voorlopig niet meer dubbel (2 tegen 2) gespeeld mag worden.  Enkelspel (1 tegen 1) is in principe nog wel toegestaan. Vanzelfsprekend kunnen we niet zo maar omschakelen naar uitsluitend enkelspel. Dit houdt namelijk in dat er nog maar plaats is voor maximaal 14 mensen tegelijkertijd, het vraagt meestal meer lichamelijke inspanning en je zou het ook gewoon minder leuk kunnen vinden dan dubbelspel.   Vandaar dat we eerst eens de animo  onder jullie willen peilen voor dat we als bestuur iets in deze richting proberen te organiseren.  Als je het enkelspel voor de komende weken wel ziet zitten, dan graag een mailtje naar info@bcduo.nl

Sowieso proberen we voor as. dinsdag nog contact te hebben met gemeente Renkum over de mogelijkheden. In elk geval sturen we voor as. dinsdag 18:00 nog een bericht.

We wensen iedereen in elk geval sterkte in deze lastige tijd!

vriendelijke groet,  

Moniek, Remco, André

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *