Zomerstop / update verbouwing sporthal Doorwerth

Beste leden,

Aanstaande dinsdag (11 juli) is onze laatste speelavond voor de zomerstop. Wij hopen zoveel mogelijk van jullie nog even te zien voordat we allemaal een welverdiende, iets minder sportieve, periode tegemoet gaan. 

Graag informeren wij jullie ook nog even over de verbouwing van de sporthal in Doorwerth. Afgelopen donderdag hebben wij overleg met de gemeente gehad waarin is bevestigd dat de verbouwing langer duurt dan gepland. Door onvoorziene extra werkzaamheden inzake asbestsanering wordt de originele oplevering van half oktober niet gehaald. De nieuwe datum voor oplevering staat nu gepland voor eind december. Uiteraard houden wij jullie van de verdere ontwikkelingen op de hoogte.

Gezien de gewijzigde oplevering gaan wij met Doelum in overleg voor het verlengen van de periode dat wij op de dinsdagavond gebruik kunnen maken van de sporthal. 

De eerste speelavond na de zomerstop is op dinsdag 5 september. 

Voor nu hopelijk nog tot dinsdag en (alvast) een hele fijne vakantie!

Bestuur BC DUO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *