Zomerstop / update verbouwing sporthal Doorwerth

Beste leden,

Aanstaande dinsdag (11 juli) is onze laatste speelavond voor de zomerstop. Wij hopen zoveel mogelijk van jullie nog even te zien voordat we allemaal een welverdiende, iets minder sportieve, periode tegemoet gaan. 

Graag informeren wij jullie ook nog even over de verbouwing van de sporthal in Doorwerth. Afgelopen donderdag hebben wij overleg met de gemeente gehad waarin is bevestigd dat de verbouwing langer duurt dan gepland. Door onvoorziene extra werkzaamheden inzake asbestsanering wordt de originele oplevering van half oktober niet gehaald. De nieuwe datum voor oplevering staat nu gepland voor eind december. Uiteraard houden wij jullie van de verdere ontwikkelingen op de hoogte.

Gezien de gewijzigde oplevering gaan wij met Doelum in overleg voor het verlengen van de periode dat wij op de dinsdagavond gebruik kunnen maken van de sporthal. 

De eerste speelavond na de zomerstop is op dinsdag 5 september. 

Voor nu hopelijk nog tot dinsdag en (alvast) een hele fijne vakantie!

Bestuur BC DUO

HOERA!! BCDUO 12.5 jaar…

Dinsdag 21 maart vierden we het 12.5 jarige jubileum van onze badmintonclub. Het was een erg gezellige avond onder de prikkelende titel ‘The Hungry Games’. Gelukkig had het qua invulling weinig overeenkomst met de (bijna) gelijknamige film, maar het betekende wel dat we na anderhalf uur leuke zaalspelletjes onze ‘honger’ konden stillen met vers gebakken pizza’s en bijbehorende hapjes en drankjes. Gevolgd door een pubquiz waarin zowel onze algemene kennis als de kennis over onze clubhistorie (vanaf 1957!) stevig getoetst werd. Ook hebben we, in het kader van het vieren van jubilea, weer enkele trouwe leden in het zonnetje mogen zetten. Kortom, het was een gezellige avond waarin het BCDUO clubgevoel weer een stevige boost heeft gekregen. Dank hiervoor aan onze creatieve feestcommissie die deze geslaagde avond weer perfect georganiseerd heeft!

gezellige nieuwjaarsborrel!

Op dinsdagavond 10 januari hebben wij na ruim twee jaar weer een gezamenlijke nieuwjaarsborrel voor alle leden van Bc DUO kunnen organiseren. Na nog even te hebben gebadmintond, was er vanaf 21:30 gelegenheid om het nieuwe (sportieve) jaar onder het genot van een hapje en een drankje feestelijk te openen. 

Namens het bestuur heeft de voorzitter alle leden bedankt voor hun onafgebroken steun tijdens de perioden dat er niet gebadmintond kon worden en is er vooruitgekeken op de aankomende verbouwing van de sporthal. Ook konden we weer  een tweetal leden in het zonnetje zetten vanwege hun 25 jaar lidmaatschap.

Wij kijken terug op een zeer gezellige avond en kijken uit  naar een gezond en sportief 2023! 

Bestuur Bc DUO 

Herinnering nieuwjaarsborrel

Beste leden,

Hopelijk hebben jullie hele fijne feestdagen gehad en zijn jullie helemaal klaar voor een sportief 2023! 

Zoals eerder aangekondigd willen wij graag, nu het weer kan, gezamenlijk met jullie het glas heffen op het nieuwe jaar op dinsdag 10 januari vanaf 21:45 in de kantine. Er kan die avond tot ongeveer 21:30 gespeeld worden. 

Wij kijken ernaar uit om jullie (hopelijk) allemaal te zien volgende week dinsdagavond (en alle dinsdagavonden daarop volgend natuurlijk!). 

Bestuur Bc DUO

Josta, André en Remco

Zomerstop / 12.5 jarig jubileum

Beste leden,

nog een paar speelavonden resteren er voor de zomerstop (laatste speelavond 19 juli). We willen jullie wel alvast meedelen dat BC DUO komend najaar al weer 12.5 jaar bestaat sinds de fusie tussen BC DUNO en BC Renkum. En wij vinden dit zeker een goede reden voor een feestje! Nader bericht volgt….

Vriendelijke groet namens het bestuur,

Josta, Remco, André

We mogen weer!

Beste leden,

Goed nieuws! Vanaf dinsdag 18 januari is de sporthal weer geopend voor badminton

Dus smeer de gewrichten vast in en warm de spieren op; we mogen weer 🙂

Denk aan:

– het coronatoegangsbewijs is nog steeds verplicht en wordt gecontroleerd

– de kantine is nog steeds gesloten, neem eigen drinken mee

Wij zijn in ieder geval blij jullie weer te kunnen zien en kijken uit naar morgen.

mvg,

het bestuur