Per 9 januari weer op dinsdag in sporthal Doorwerth

Beste leden,

Wij hebben goed nieuws van de gemeente Renkum ontvangen over de verbouwing van de sporthal in Doorwerth: vanaf maandag 8 januari 2024 kan de sporthal weer in gebruik worden genomen! Dit betekent dus dat wij op dinsdag 9 januari weer in Doorwerth kunnen badmintonnen. Wij kijken ernaar uit om onze vertrouwde maar volledig vernieuwde stek weer te kunnen spelen.

Voordat het zover is moet er natuurlijk nog wel het een en ander afgerond worden en ook vanaf januari zullen er nog wat afrondende werkzaamheden plaatsvinden welke eind januari klaar moeten zijn. Zo is de kantine pas eind januari klaar voor gebruik en zijn die maand niet alle kleedkamers beschikbaar. Aanstaande woensdag zijn wij uitgenodigd om te komen kijken en verder te worden geïnformeerd. 

Gezien de ontwikkelingen in Doorwerth en dat wij in Renkum niet meer kunnen spelen, heeft het bestuur besloten de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) uit te stellen tot in het nieuwe jaar. We kunnen dan ook weer in de sporthal/kantine terecht wat het allemaal praktischer en toegankelijker maakt. Ervan uitgaande dat de sporthal en kantine eind januari weer beschikbaar zijn, willen wij op dinsdagavond 6 of 13 februari de ALV plannen. Dat horen jullie nog van ons.

Voor nu hopen wij jullie voldoende te hebben geïnformeerd en uiteraard sturen we z.s.m. weer een update. 

Vriendelijke groet,
Josta, Remco, André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *