gezellige nieuwjaarsborrel!

Op dinsdagavond 10 januari hebben wij na ruim twee jaar weer een gezamenlijke nieuwjaarsborrel voor alle leden van Bc DUO kunnen organiseren. Na nog even te hebben gebadmintond, was er vanaf 21:30 gelegenheid om het nieuwe (sportieve) jaar onder het genot van een hapje en een drankje feestelijk te openen. 

Namens het bestuur heeft de voorzitter alle leden bedankt voor hun onafgebroken steun tijdens de perioden dat er niet gebadmintond kon worden en is er vooruitgekeken op de aankomende verbouwing van de sporthal. Ook konden we weer  een tweetal leden in het zonnetje zetten vanwege hun 25 jaar lidmaatschap.

Wij kijken terug op een zeer gezellige avond en kijken uit  naar een gezond en sportief 2023! 

Bestuur Bc DUO 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *