HOERA!! BCDUO 12.5 jaar…

Dinsdag 21 maart vierden we het 12.5 jarige jubileum van onze badmintonclub. Het was een erg gezellige avond onder de prikkelende titel ‘The Hungry Games’. Gelukkig had het qua invulling weinig overeenkomst met de (bijna) gelijknamige film, maar het betekende wel dat we na anderhalf uur leuke zaalspelletjes onze ‘honger’ konden stillen met vers gebakken pizza’s en bijbehorende hapjes en drankjes. Gevolgd door een pubquiz waarin zowel onze algemene kennis als de kennis over onze clubhistorie (vanaf 1957!) stevig getoetst werd. Ook hebben we, in het kader van het vieren van jubilea, weer enkele trouwe leden in het zonnetje mogen zetten. Kortom, het was een gezellige avond waarin het BCDUO clubgevoel weer een stevige boost heeft gekregen. Dank hiervoor aan onze creatieve feestcommissie die deze geslaagde avond weer perfect georganiseerd heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *